Exotisch uitstapje Pasar Malam in Leek

LEEK – Wel eens op een Pasar Malam geweest? Heerlijk hè, zo’n totaal andere wereld, of je met vakantie bent.

Die mystieke sfeer van geloken licht, de lucht bezwangerd met de heerlijkste geuren afkomstig van specerijen, wierook en tropische houtsoorten, de oorstrelende klanken van Aziatische muziek en de werveling van kleur en fleur van veel exotische danseressen. Er is speciaal gekozen voor meer cultuur. En staat in het teken van dansgroepen, welke culturele dansen van verschillende eilanden vertolken. Zowel oorsprong als modern. Dat alles lardeert de Pasar Malam, het Maleise woord voor avondmarkt, waar op tientallen kramen de meest uiteenlopende Aziatische artikelen worden aangeboden. Je kunt je er laten vergasten op verrukkelijke oosterse hapjes en drankjes of van een complete maaltijd genieten. Kortom, de Pasar Malam brengt je even in een totaal andere wereld, je bent er echt helemaal uit. En je hoeft er niet ver voor weg. Op zaterdag 31oktober en zondag 1 november is Sportcentrum Leek, De Schelp 35 in Leek omgetoverd tot zo’n paradijs.

Met Topartiesten, zoals Jimi Belmartin,

Wipe Out Selection, Challenge en Ramayana ballet, Bunga Melati, Gemadra en Bunga Rosi.

Ook is er de CD presentatie van de 2e CD van Wipe Out Selection. Precies een jaar na de eerste Cd, welke ook op De Pasar Malam Leek het licht vond.

Het worden mooie dagen vol cultuur en gezelligheid.

Een evenement wat je niet mag missen.

Back to top button