Geslaagden Zwemkasteel Nienoord oktober 2015

LEEK – Een groot aantal kinderen is weer geslaagd voor hun zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Ellis, juf Rennie en meester Lubbert –Jan gingen er heel wat kinderen vlak voor de herfstvakantie met het felbegeerde diploma naar huis.

Kinderen vanaf vier jaar kunnen in het Zwemkasteel terecht op weg naar zwemles. Dit is 1 x per week een half uur. Vanaf vijf jaar kunnen ze 1 x per week een uur zwemmen. De kosten zijn €46,00 (5/10 lessen). Meld uw kind nu aan zodat u direct kan starten. Voor informatie of opgave kunt u bellen met de receptie van het Zwemkasteel: 0594 – 517500. Of kijk op onze website: www.landgoednienoord.nl.

Geslaagd voor het zwem A
Beau Waitz, Esmée Cazemier, Elynne Johanna Mollema, Cassidy Roetman, Wouter Rudolf Wijma, Mathis van der Giezen, Lars Kompagne, Sylvan Ruiter, Rikkert Nijenhuis, Ramona Bos, Mathijs Brüns, Ruben Talen, Rosalie Veenstra, Sander Smits, Judith Vonck, Lynn Renkema, Mila Wauters, Joël Poll, Mark Pater, Fartun Husein, Demy Jeanette Pater, Esmée Pol, Tygo van der Weg, Lisa M. Boekhold, Nienke van der Velde, Joas Kingma, Fyline Schipper, Reinder Bouwkamp, Sahel Latif, Samantha Siems, Leon Schuiten, Lieke Bosma, Pieter Steenmeijer, Lianne Renkema.

 

Geslaagd voor het zwem B
Chayenne Wernet, Sophie Hansen, Nawid Haidarie, Senn Krikke, Rosa Baron, Leon Melroy van der Meulen, Youri van Dijk, Percilla Middel, Melle Niermeijer, Yannick Nauta, Sen Ardon, Lars Britstra, Daphne Eizinga, Robbin Niels Brink, Marielle Burema, Tygo Renkema, Sebastiaan Bakker, Caylee de Vries, Damian Bhageloe, Jayda Bhageloe, Koen Pruim, Nienke Mulder, Sander Aalders, Marloes Siegers, Sanaya Kanhai, Roushan Kanhai, Esmee Vorenholt, Tom van der Meulen, Renee Frankruijter, Jort Jochem Velthuis, Levi Laros.

 

Geslaagd voor het zwem C
Esmee Slobben, Eline Hijlkema, Maurice Hijlkema, Jorian Perdok, Elin van Heusden, Jordy Zantinga, Nila Lotta Meinsma, Eline Sophia Gerbrig Ubels, Dinand Dijkema, Manon Dijkema, Jan M. Boekhold, Faimee Stuivenberg.

Back to top button