Jannes en André Hazes Jr. op Hollands Feest Leek

LEEK – Op zaterdag 27 februari vindt een groots meezingfestijn plaats met de Groninger smartlappenband Diep Triest en vele optredens in de SikkoDome (Rodenburghal) in Leek (Gr.).

Voor deze avond heeft de organisatie een mooie line-up weten te krijgen. Naast Diep Triest treden volkszanger nummer 1 Jannes en André Hazes jr. op! Ook regionaal talent is vertegenwoordigd zo zullen Pieter van der Zweep uit Groningen en zanger Eltjo uit Nieuw Roden te zien en te horen zijn.

Muzikaal staat deze avond als een huis, van meezingen tot polonaise, van dansen tot inhaken, alles is mogelijk.

Uiteraard is er ook weer veel aandacht voor details. Het juiste gevoel bij binnenkomst, sfeervolle en theatrale aankleding, goede doorstroming, nette garderobe, schone toiletten, voldoende bars en personeel en snelle muntverkoop.

Maar voor de bezoekers staat 1 ding bovenaan: Genieten van de muziek!

Kortingsactie!

De kaartverkoop is gestart met een hele scherpe “Early Bird” ticketactie. Er is een beperkt aantal kaarten met vette korting beschikbaar voor slechts 10 euro (normaal 15 euro). Wacht dus niet en bestel snel je voordeeltickets voordat ze op zijn!

Kijk voor alle informatie en ticketverkoop op www.rodenburglive.nl. Kaarten zijn ook te koop bij alle Primera winkels in Nederland.

   
Back to top button