Werkzaamheden aan Zwemkasteel Nienoord begin 2016

LEEK – In de maand januari 2016 worden er onderhoudswerkzaamheden verricht in het Zwemkasteel Nienoord in Leek. In verband met deze werkzaamheden is het Zwemkasteel van 31 december 2015 tot en met 7 februari 2016 voor publiek gesloten.

De filters voor de zwemwaterkwaliteit in het Zwemkasteel voor het wedstrijdbad en recreatiebad moeten vervangen worden. Tevens wordt er duurzame LED verlichting aangebracht in beide zwemzalen. Deze werkzaamheden worden in de maand januari 2016 uitgevoerd door de firma Hellebrekers.

Vanaf maandag 8 februari 2016 is het wedstrijdbad weer open voor publiek. Het recreatiebad zal gelijktijdig met het wedstrijdbad of op maandag 15 februari 2016 weer in gebruik zijn. Actuele gegevens over openingstijden en de tijdelijke sluiting vindt u op de website van Zwemkasteel Nienoord.

Zowel de Stichting Landgoed Nienoord als de gemeente Leek vragen de bezoekers om begrip voor dit tijdelijk ongemak. De veiligheid van de zwembadbezoekers heeft de doorslag gegeven bij het nemen van dit besluit.

   .
Back to top button