Agora Leek ontruimd na brand in verlichtings-installatie (Video)

LEEK – De medewerkers van Cultureel centrum Agora aan de Rodenburg zijn dinsdagmiddag vlak voor een ‘kerstdiner’ opgeschrikt door het brandalarm dat af ging.

Toen men op onderzoek uit ging waarom het brandalarm af ging werd er als snel een behoorlijke brandlucht geroken in het gebouw en is het direct ontruimd. De meldkamer heeft de brandweerlieden opgepiept waarna zij met twee voertuigen ter plaatse zijn gekomen. Zij zijn eerst op verkenning gegaan en constateerden al snel dat er iets mis was met een verlichtings-installatie wat gebruikt wordt om (disco)lampen te dimmen. De brandweer heeft het apparaat naar buiten gebracht en vervolgens het gebouw met een overdrukventilator geventileerd om te zorgen dat de schadelijke rookgassen uit het gebouw gingen.

Foto’s/video: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

Back to top button