Theatergroep Galilei speelt ‘De dader heeft het gedaan’ in Nuis

NUIS – Theatergroep Galilei uit Groningen is al weken flink aan het repeteren. Maar liefst zes keer speelt Galilei het stuk van Annie M.G. Schmidt & Harrie Bannink, De dader heeft het gedaan, in verschillende noordelijke dorpen.

In Nuis wordt op zondag 17 januari gespeeld.  Regisseur Jan Dol heeft ervoor gezorgd dat het stuk op een leuke, mysterieuze en humoristische manier is neergezet.

‘De dader heeft het gedaan’ is een crimi muziektheater waarin acteurs, een regisseur en een theaterproducent een commercial opnemen. Tijdens deze commercial opnames valt een slachtoffer. De BN actrice gaat op onderzoek uit, maar wordt hierbij flink in de weg gelopen door de rechercheur en zijn assistent. Het theaterstuk is oorspronkelijk geschreven door Annie M.G. Schmidt & Harrie Bannink.

Op zondag 17 januari wordt ‘De dader heeft het gedaan’ gespeeld in De Vrijborg in Nuis. De uitvoering begint om 15.00 uur ’s middags en het voorprogramma wordt verzorgd door Aalf Aalfs. Informatie over de cast, het stuk en theatergroep Galilei kunt u vinden op www.theatergroepgalilei.nl. Reserveren kan via [email protected].

   
Back to top button