Gezellige nieuwjaarsreceptie bij honk- en softbalclub Knights

LEEK – Vrijdagavond 8 januari 2016 was het weer erg gezellig in de kantine van honk- en softbalclub Knights in Leek.

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie met aansluitend de diploma uitreiking en de bekendmaking van de MVP’s ( Most Valuable Player ) van de verschillende teams en van de club. MVP van je team wordt je niet zomaar. Je moet er wel wat voor doen. Als MVP ben je natuurlijk 100% bezig met honkbal, maar daarnaast is het ook belangrijk hoe je omgaat met je teamgenoten, met je trainer en coach, met de scheidsrechter, met de tegenstanders en het publiek. Al deze punten worden door de trainer/coach beoordeeld en daar komt de MVP uit. Van alle MVP’s van de teams wordt uiteindelijk de MVP van BSC Knights 2015 gekozen. Als MVP van 2015 werd uiteindelijk Lara Claessens van de pupillen gekozen.

Verder the rookie of the year Yasmin de Groot en de pechvogel in 2015 Max Noorda, die in het seizoen zijn arm in het gips had, maar toch elke wedstrijd van zijn team kwam kijken. De ga zo door prijs ging dit jaar naar Felix Tieleman, die helaas net aanwezig was.

Meer over de honk- en softbal sport weten, zie dan onze website www.knightsleek.nl

 

   
Back to top button