Hollandse artiesten zetten Leek op de kop tijdens Hollands Feest

LEEK – Het Hollands Feest, afgelopen zaterdag in de Leekster Rodenburghal, krijgt een vervolg! De eerste editie trok maar liefst 1400 bezoekers, reden genoeg om in 2017, op zaterdag 11 februari, de 2e editie te gaan houden.

Volkszanger Jannes, afgelopen zaterdag samen met Frans Duijts (die de zieke Andre Hazes jr. verving) de hoofdact op het feest kondigde zelf aan dat hij volgende jaar weer van de partij zal zijn.

In de, tot theatrale concertzaal omgebouwde, Rodenburghal heerste zaterdag een erg goede sfeer. Al bij de eerste set van smartlappenband Diep Triest uit Groningen kwam de stemming er goed in. Ook de regionale zangers Pieter van der Zweep (Groningen) en Eltjo van Wijk (Nieuw Roden) wisten het publiek prima te vermaken!

Voor meer foto’s en/of het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button