Tiga turnster Marleen Eizinga Gronings kampioen

HEERENVEEN – Niet alleen Marleen stond afgelopen zaterdag op het podium voor de Groningse Kampioenschappen Dames Turnen 2e divisie. Tiga behaalde afgelopen weekend 8 medailles met haar turnsters.

Naast Marleen in de categorie Jeugd 2e divisie stonden Kirsten Bruinsma (2e) en Danique Huisjes (3e) ook op het podium. Bij de senioren veroverde Marjolein de Haan het brons. Julia de Vries, Junior, belandde op de derde plaats. Iris Tuinstra behaalde zilver en Elsbeth Douma brons in de categorie jeugd1 N3. Ook Esmee Bosma wist het zilver voor zich te winnen. Zij turnde in de categorie pupil2 N2.

De Instappers N2 belandden helaas net naast het podium. Noa Kuperus werd 4e , Anoek Esschendal 5e , Myrthe Suurd 8e en Laura van Doorn 10e. Ook Rianne Suurd en Rosanne de Vries grepen bij de senioren en junioren net naast het eremetaal. Zij werden beide 4e en Sascha de Haan werd bij de senioren 8e .

De meiden die zich via deze of de vorige wedstrijd hebben geplaatst voor de ¼ finale Turnen Dames 2e divisie zijn Noa Kuperus, Anoek Esschendal, Myrthe Suurd, Esmee Bosma, Iris Tuinstra, Elsbeth Douma, Marleen Eizinga, Kirsten Bruinsma, Julia de Vries, Marjolein de Haan, Rianne Suurd en Sascha de Haan.

   
Back to top button