Steun Scouting Nienoord door het kopen van potgrond, tuinaarde of viooltjes

LEEK – De groene das met zwarte rand; de trots van Scouting Nienoord!

Het jaar 2014 zal voor Scouting Nienoord ook altijd een zwarte rand blijven houden, eentje zonder trots. De scoutingsvereniging stond er begin vorig jaar niet zo rooskleurig voor na een flinke greep in de kas door de toenmalige penningmeester. Hij maakte de scouts 45.000 euro armer en liet ze zelfs achter met een extra schuld van vijfduizend euro.

Het jaar 2015 is Scouting Nienoord begonnen zonder geld in kas, gelukkig ook zonder schuld! Zoals het scouts betaamt zetten ze door, en ook dit jaar  zullen de vrijwilligers, die met groene das en zwarte rand, alles op alles zetten voor een nieuw clubgebouw. Wat zou het toch mooi zijn als het jaar 2015 een gouden rand krijgt.

Op zaterdag 7 maart a.s. organiseert Scouting Nienoord in samenwerking met Welkoop Leek weer de potgrondactie. Dit jaar wordt er niet alleen potgrond verkocht, maar ook viooltjes en tuinaarde. Tot 1 maart zullen de scouts langs de deuren gaan met bestellijsten, natuurlijk kan er ook besteld worden op www.potgrondleek.nl. De bestellingen zullen op 7 maart bij u thuis bezorgt worden, maar zijn ook vanaf 10:00 uur af te halen bij Welkoop Leek.

Een RHP gekeurde zak potgrond van 40 liter kost slechts €4,50, een RHP gekeurde zak tuinaarde van 40 liter kost slechts €3,00, en 10 viooltjes kosten maar €1,50!

Archieffoto: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

   
Back to top button