Geen punten voor de selectie van KVW’22 na wedstrijd tegen NKC’51

Leek – Zaterdag 18 februari stonden de selecties van KVW’22 en NKC’51 tegenover elkaar. In de wedstrijd tussen de tweede teams was NKC de baas, hoewel KVW zeker niet slecht speelde. Hierna was het de beurt aan de vlaggenschepen van beide verengingen. In de openingsfase liep NKC gelijk weg van de thuisploeg, met name via vrije ballen en strafworpen.

De gehele eerste helft bleef de uitploeg makkelijk scoren en was KVW verdedigend niet scherp. Er werd dan ook gepauzeerd met een stand van 13-18 in het voordeel van de uitploeg. In de rust concludeerden de coaches van KVW dat met name de heren van NKC voor de doelpunten zorgden, en werd verdedigend een andere tactiek afgesproken. Met achter verdedigen wist KVW meer te ontregelen, en NKC had hier in de beginfase van de 2e heflt duidelijk moeite mee. Door dit te combineren met geconcentreerd aanvalsspel wist KVW terug te komen tot 18-19. NKC toonde echter waarom het fier bovenaan staat in de competitie, en de puntheren lieten hun klasse zien. In een toch nog spannende slotfase waarin KVW niet opgaf, moesten zij uiteindelijk hun meerdere erkennen in de ploeg uit Nijverdal. Eindstand; 25-27. Een leuke en doelpuntrijke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer. Helaas geen punten voor de selectie van KVW.