Helder Personeel & Helder Payroll op volle kracht

Helder personeel-1LEEK – Frisse kleuren, een krachtige aanpak, gezellige contacten en humor kenmerken Helder Personeel in Leek.

Het bedrijf is onlangs een (ecabo) erkend leerbedrijf bedrijf geworden en de eerste stagiair heeft inmiddels een leerzame stageplek ingenomen. Tijd voor een krachtige foto met een knipoog in tijden van helaas veel negatieve nieuwsberichten.

Uitzenden, payrollen, werving en selectie. Dit is niet bepaald een unieke dienstverlening, echter de aanpak van Helder Personeel is wel volledig anders! Het eerste contact voor werkzoekenden is online. Dit klinkt onpersoonlijk, maar we kunnen door deze stap gerichter mensen selecteren en voorstellen bij bedrijven. Kandidaten die we een baan kunnen bieden, worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en helpen we in veel gevallen dan aan een baan. Door de efficiënte manier van werken besparen we tijd en kosten. Onze klantenkring groeit momenteel explosief. De korte lijnen, geschikte kandidaten en zeer veel mogelijkheden spreekt de opdrachtgevers aan is gebleken.

Daarnaast zorgen wij voor een aanzienlijke besparing. Een aantal bedrijven dat naar ons is overgestapt, bespaart inmiddels honderden tot duizenden euro’s per jaar per medewerker! Dit verschil zit in onze lage marge en dus niet in de lonen.  De medewerkers worden keurig volgens CAO verloond, wat overigens volgens NEN-4400-1 certificering plaatsvindt. Kortom: Veel ingrediënten voor een goede en kostenbesparende samenwerking wat voor veel ondernemers de laatste tijd nog belangrijker is geworden. Om de krachten op peil te houden biedt Helder Personeel in samenwerking met Fitclub Rodenburg elke nieuwe medewerker een maand lang gratis sporten aan.

Werkzoekenden zijn meer dan welkom om zich in te schrijven via www.helderpersoneel.nl Ondernemers die een vacature hebben of willen besparen op uitzenden en/of payrolling kunnen contact opnemen met 050-8200313 of via e-mail [email protected]

Ingestuurd

Back to top button