Gerard van de Kamp nieuwe trainer VEV’67

Leek – VEV’67 heeft Gerard van de Kamp officieel vastgelegd voor het seizoen 2024-2025 als trainer van VEV’67. Gerard volgt Kees Pranger op die na dit seizoen stopt.

Gerard: “Ik werd destijds getipt dat VEV67 een nieuwe hoofdtrainer zocht en dat deze club goed bij mij zou passen. Na wat rondvragen viel mij op dat de club er positief opstaat bij de buitenwacht. En dat naast het 1e elftal ook het 2e, 3e en de jeugd een prima niveau heeft. Betekent dat de club voetbaltechnisch goed in elkaar steekt. Voor mij een goede voorwaarde om wat leuks neer te zetten.”

Gerard vervolgt: “Maar het meest positief waren de gesprekken met de TC en de spelersraad. Hieruit bleek dat zowel club als spelers ambities hebben en dat de speelwijze matcht. Verder dat er een goede begeleidingsstaf is en andere faciliteiten als scouting en een videosysteem om spelers verder te kunnen ontwikkelen. Naast het voetbaltechnische verhaal is VEV67 ook een echte vereniging die er voor al haar leden is. Dit totaalplaatje is voor mij echt onderscheidend en heb ik ontzettende veel zin om binnen deze context te werken.”

Namens de VEV’67 Martin Boersma, voorzitter: “Wij herkennen ons in Gerards visie en opvattingen over voetbal.” VEV’67 wenst Gerard heel veel plezier bij onze club!

 

   
Back to top button