Familiepark Nienoord opent seizoen met kortingsactie

LEEK – De lente is in volle gang en op vrijdag 25 maart opent Familiepark Nienoord weer haar deuren. Dit jaar met een knaller van een actie!

Voor slechts € 5,- per persoon kun je de hele dag springen, glijden en rennen in de grote speeltuin met diverse glijbanen, klimkastelen, springkussens en draaimolens! Deze spetterende kortingsactie is geldig vanaf 25 maart tot en met maandag 28 maart dus het hele Paasweekend!

Paasactiviteiten
Ook dit jaar worden de Paasdagen weer feestelijk gevierd op Familiepark Nienoord! Van 11.00 uur tot 16.00 uur vinden er allerlei leuke paasactiviteiten plaats voor het hele gezin. Kom met al je vriendjes en vriendinnetjes meedoen aan de paasgames en vind het gouden ei! Zoek samen met Nieno en de paashaas naar eieren en doe mee aan de paas hindernisbaan of de dierenspeurtocht. Het Familiepark is op eerste en tweede paasdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kom jij de pasgeboren lammetjes bewonderen en je laten schminken?

Korting op Familiepark abonnement
Ook in 2016 kun je met een abonnement op Familiepark Nienoord voor € 25,- het hele jaar onbeperkt spelen en tot en met zaterdag 26 maart geven wij nog 10% korting op dit abonnement in de voorverkoop. Nieuw dit jaar is de gezinskorting: heeft u een gezin met 3 of meer kinderen? Dan betaalt u vanaf het derde kind slechts € 15,- per kind. Het speciale kortingstarief geldt ook voor opa en oma!

   
Back to top button