Volop activiteiten tijdens Dolle Zaterdag 27 augustus in Leek

Leek – De laatste zaterdag van de zomervakantie, komende zaterdag 27 augustus, is het Dolle Zaterdag in het centrum van Leek. Naast heel veel voordeel en leuke acties bij tientallen winkeliers zijn er ook tal van activiteiten op deze dag.

Op De Dam wordt een kleedjesmarkt gehouden, kinderen kunnen hier gratis hun spulletjes verkopen. Vanaf 9.00 uur zijn ze welkom voor het inrichten van hun eigen kleedje. Ook op De Dam, voor de witte kerk, kunnen kinderen vanaf 10.00 uur spelen op enkele springkussens en kan er floorball/unihockey gespeeld worden (tot ca. 14.00 uur). In de Tolberterstraat, voor de kerk, worden kinderen gratis geschminkt (v.a. 11.00 tot 15.00 uur).

Verder is er op diverse plaatsen muziek in het centrum. Tussen 11.00 en 13.30 uur treedt Ronald Nihot (oud deelnemer the Voice Senior) op en daarna (ca. 13.30 – 16.00 uur) zal Bert Solo optreden. Meer info over Dolle Zaterdag en de bijbehorende tijden van de diverse optredens worden vermeld op www.dollezaterdag.nl.

Dolle Zaterdag is een initiatief van de Handelsvereniging Leek – Nietap en wordt i.s.m. Volksvermaken Leek Nietap georganiseerd. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van Promotie Platform Leek.

Afbeeldingen: Zangers Ronald Nihot en Bert Solo

   
Back to top button