Food Festival Tolbert een smakelijk succes

TOLBERT – Eerste en tweede paasdag stond partycentrum de Postwagen volledig in het teken van eten, gevuld met Foodstands en activiteiten voor jong en oud, dit alles onder begeleiding van verrassende muziek.

Wereld gerechten bij diverse  Foodstands!
Een echte Amerikaans stand met burgers en spareribs van de barbecue, Spaanse tapas, lekkere Molukse snacks en diverse zoetigheden. Dit en nog veel meer was te vinden bij de Foodstands tijdens het Food Festival. Ook voor de kinderen is het smullen met poffertjes en suikerpin.

Vermaak voor jong en oud!
Voor jong & oud was er van alles te beleven tijdens de Paasdagen. Kinderen konden een bezoekje brengen aan het Poppentheater, een ritje maken op de rodeostier, springen op het springkussen of hebben ze altijd al een keer met verf willen gooien? Maak met het hele gezin een GPS-tocht of ritje op de huifkar. Ook leuk was bijvoorbeeld een tocht op de Solex, de Funriders of de Moonwalker.

Live muziek met lente liedjes, Folksmuziek of een verzoekje indienen …
Meerdere duo’s en muzikanten zorgden voor muzikale begeleiding tijdens deze dagen. Diverse soorten muziek kwamen aan bod. De Seck Sisters zongen vrolijke lenteliedjes, terwijl het duo Lenny & Junior op een eigenzinnige manier de folk vertolkt door gitaar, zang, fluit en mondharmonica.  Anjo de Banjo liep met zijn gitaar door de menigte heen en bij José Bruining kunt je zelfs een verzoekje indienen.

 

Back to top button