Toneelvereniging Willem Bilderdijk annuleert noodgedwongen alle geplande toneeluitvoeringen

Boerakker – Toneelvereniging Willem Bilderdijk heeft moeten besluiten om alle geplande toneeluitvoeringen te annuleren. Dit vanwege privéomstandigheden, laten dit weten via een bericht op de website en social media kanalen.

Beste toneelliefhebbers,
Met spijt moeten we jullie meedelen dat wegens privéomstandigheden alle geplande toneeluitvoeringen worden geannuleerd. We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit veroorzaakt. Namens het bestuur willen we jullie verzekeren dat we ons uiterste best zullen doen om de situatie zo goed mogelijk op te lossen. Als je al kaartjes hebt gekocht voor de geannuleerde voorstellingen, zullen we ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk wordt terugbetaald. We willen jullie vragen om dit bericht zoveel mogelijk te delen, zodat we iedereen kunnen bereiken en voorkomen dat mensen voor niets komen. Voor nu vragen we om jullie begrip in deze situatie. We hopen dat we in de toekomst weer op jullie komst kunnen rekenen bij onze evenementen. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Toneelvereniging Willem Bilderdijk”

Door het annuleren gaan de voorstellingen van “Geknipt voor elkaar” op 16, 17 & 23 februari 2024 in MFC de Oomkegast te Boerakker dus ook niet door.

   
Back to top button