Kruispunt de Dam/Schans/Boveneind en de Kerkweg twee weken afgesloten

Werkzaamheden leekLEEK – De herinrichting van het centrum Leek-Nietap gaat voorvarend door. In verband hiermee is vanaf maandag 18 maart 2013 het kruispunt de Dam/Schans/Boveneind en de Kerkweg twee weken afgesloten voor al doorgaand verkeer.

De winkels in het centrum zijn bereikbaar via de Tip en de  Bosweg. Het parkeerterrein op de Samuel Leviestraat blijft bereikbaar. De afsluiting geldt ook voor het voet, -en fietsverkeer. Ook voor de fietsers is een omleidingroute ingesteld. Het voetpad vanaf de Samuel Leviestraat richting de Dam blijft begaanbaar.

 

Bijdragen

Dit project is een deelproject van de Intergemeentelijke Structuurvisie Leek-Roden en wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Regio Groningen-Assen en aanvullende bijdragen van Provincie Groningen en Provincie Drenthe. De eigen bijdrage bestaat voornamelijk uit projectonderdelen waar de gemeenten al middelen voor gereserveerd hadden. Dit maakt het voor de gemeente Leek en Noordenveld mogelijk in deze financieel krappe tijden het centrum Leek-Nietap op te knappen. Regio Groningen-Assen ondersteunt en initieert projecten die een duidelijke toegevoegde waarde leveren aan de ontwikkeling van haar ambities in de regio. GA Regio Groningen-Assen ontdekken! www.regiogroningenassen.nl

Gemeente Leek

Back to top button