Spectaculaire opening Familiepark Nienoord met een optreden van Keet

RTL_LOGO_KEET!LEEk – Op Goede Vrijdag 29 maart is het zover. Dan gaan de deuren van het Familiepark weer open en dat wordt gevierd met een groot feest.

Een hele bijzondere en ook bekende gast zal deze  officiële opening verrichten. Keet! onder andere bekend van Telekids, de Efteling,  de musical  Little Mermaid en de vriendin van Ben Saunders opent samen met Nieno de deuren van het park en start hiermee het seizoen. Aansluitend geeft zij een spetterend optreden geven in het Familiepark met onder andere haar grote hit “Ik kan het heus wel zelf”.  Dans en zing mee met Keet! en Nieno! En daarna kun je gezellig met Nieno blijven spelen in het Familiepark.

De entree is deze openingsdag gratis tot 12 uur.  Dus zorg dat je erbij bent om 11.00 uur op het plein voor de ingang van het Familiepark. Dan maken we er een groot feest van.

Nienoord Leek

   .
Back to top button