Nieuwe gevels voor Leekster Rodenburghal

LEEK – Alweer bijna 5 jaar geleden nam Sikko Cazemier uit Tolbert de Rodenburghal in Leek over van de gemeente Leek.

Sindsdien is de sporthal op Sportpark Rodenburg op vele punten vernieuwd en vorig jaar zelfs uitgebreid met een fitnesscentrum. De vernieuwingen en uitbreidingen waren met name zichtbaar aan de binnenzijde en aan de achterkant van het gebouw maar deze week is gestart met de renovatie van de buitenkant aan de Oldebertwegzijde.

Zowel de zijgevel als de voorgevel worden voorzien van nieuwe beplating waardoor het gebouw een eigentijdse uitstraling krijgt. Recent was het dak al vernieuwd en de lange zijde voorzien van bijna 15 meter aan nooduitgangen waardoor evenementen tot 2000 bezoekers zijn toegestaan.

De upgrading neemt naar verwachting enkele weken in beslag. Alle sportactiviteiten in de hal gaan tijdens de bouwwerkzaamheden gewoon door!

Foto: Sfeerimpressie van de toekomstige Rodenburghal in Leek.

 

Back to top button