The Mystery Men en Tweaky Tones naar Podium Nienoord te Leek

LEEK – Op zaterdag 18 Juni vind  er op Podium Nienoord een concert plaats met de bands The Mystery Men en  rockgroep Tweaky Tones    Het concert begint om 14.00 uur en gaat door tot ca.18.00 uur. Een ieder, van jong tot oud,  kan van  een gevarieerd aanbod aan muziek genieten  tussen de bomen van het prachtige landgoed Nienoord.

The Mystery Men (de enige Tribute to Cliff Richard & The Shadows band van Noord Nederland) komen uit het Groninger Westerkwartier en hebben in 2015 diverse succesvolle concerten achter de rug. De groep brengt met een schitterende  “shadowsound “  instrumentale muziek van de wereldberoemde Shadows, Maskers, Ventures, Spotnicks, etc. ten gehore. Daarnaast staan  zangnummers op het repertoire van de Engelse zanger  Cliff Richard.

(Rockgroep)Tweaky Tones is een groep jonge enthousiaste club muzikanten  uit Noord/Zuidhorn die veel plezier hebben in het maken van muziek. Ze vormen samen een  formatie  die een zeer gevarieerd  programma kunnen bieden  Voor elke generatie brengt de band nummers van de Stones, Amy mc Donald, Herman Brood ten gehore, maar ook af en toe eigen nummers passeren de revu. Kortom het zal niet aan Tweaky Tones liggen om deze middag  te doen slagen. De toegang is gratis.

Back to top button