Gemeente Leek ondertekent contract met HRM voor 6 jaar

Presentatie huisvuilinzamelauto's-52 (Small)LEEK – Namens de gemeente Leek ondertekent wethouder T.H. Haseloop-Amsing op donderdag 28 maart 2013 om 14.00 uurin het gemeentehuis van Leek het contract met Hoeksema’s Regionale Milieudiensten (HRM) te Grootegast, waarmee de samenwerking op het gebied van de gescheiden inzameling van huisvuil wordt beklonken.

Met ingang van 1 april *) gaat HRM officieel de inzameling van gescheiden afvalstoffen in de gemeente Leek verzorgen. Het bedrijf heeft daarvoor twee gloednieuwe inzamelauto’s ontwikkeld. In de achterliggende periode is hiermee al proefgedraaid.

Het contract wordt aangegaan voor de duur van zes jaar.

*) De route van maandag 1 april (Tweede Paasdag) wordt gereden op zaterdag 30 maart. De nieuwe inzamelroutes staan vanaf 25 maart op de website van de gemeente Leek. In principe komt de inzamelauto langs op de dag waarop voorheen de milieuboer reed.

Archiefbericht van de presentatie

Gemeente Leek

Back to top button