Inschrijving voor Speelweek Leek 2016

LEEK – Natuurlijk is er dit jaar weer de Speelweek in Leek van maandag 22 t/m vrijdag 26 augustus. Het thema van dit jaar is “Raar is Leuk”. De speelweek is voor basisschoolkinderen die groep 3 hebben afgerond t/m groep 8.

Er staan allerlei leuke activiteiten op het programma. Zo is er theater, een speurtocht, sporten, zwemmen, een disco, een bezoek aan jeugdpark Nienoord en er worden natuurlijk hutten getimmerd. Dit alles onder begeleiding van 80 vrijwilligers. Vrijdagavond wordt de Speelweek traditiegetrouw afgesloten met het vuur, loterij voor kinderen en ouders en de disco met DJ Nick. Deze laatste timmert hard aan de weg met zijn eigen bedrijf en is tijdens de week voor het eerst in 17 jaar niet meer bij! Ook Annemieke Luijkx die jarenlang de winkel heeft gedraaid,heeft aangegeven te stoppen. Natuurlijk laten we Nick en Annemieke niet  zonder daaraan aandacht te besteden gaan. De trouwe vrijwilligers bij de Speelweek zijn echt het fundament van het succes. We hopen er met zn allen weer een fantastische week van te maken.

Inschrijven van uw kind
Het inschrijfformulier kunt u downloaden via www.speelweekleek.nl. Dit formulier kunt u ingevuld inleveren op dinsdag  5 juli van 16.00 t/m 20.00 uur of op woensdag 6 juli van 15.00 t/m 17.00 uur, Agora SPiNN, Rodenburg 1b te Leek. Bij inschrijving betaalt  u contant € 37,50 per kind of € 45,- inclusief t-shirt. Er is geen pinautomaat aanwezig! Een tip: kom op tijd, er is plek voor 260 kinderen.

Afsluiting Speelweek Leek-13

   
Back to top button