Gezellige middag met activiteiten bij Podium Nienoord op 25 juni

LEEK – Podium Nienoord en Agora organiseren op zaterdagmiddag 25 juni van 14.00 tot 17.00 uur een leuke en gezellige middag op en rondom Podium Nienoord in Leek.

De vijf activiteiten van die middag worden via een circuit doorlopen:

1 pannenkoeken bakken met de Pannenkoekenburcht

2 picknick

3 knutselen

4 workshop steeldrum door Pan Magic

5 actief in het bos met de IVN

Ben je 8 jaar of ouder en wil je leren pannenkoeken bakken van een echte pannenkoekenbakker? Kom dan naar Podium Nienoord. Jelle van Zomeren van Pannenkoekenburcht Nienoord is een expert met jarenlange ervaring in het bakken van de heerlijkste pannenkoeken. En hij wil het jou leren! Zet je versierde koksmuts op en maak het beslag. Jelle kan je precies vertellen wat de ingrediënten zijn. Je gaat het zelf afwegen en dan: bakken maar!

Daarna heerlijk picknicken met je eigen pannenkoeken en ranja in het gras voor Podium Nienoord. Ondertussen luister je naar de de vrolijke klanken van de steeldrums.

Honing is lekker op je pannenkoek, en wordt door bijen gemaakt. Ontdek samen met IVN Leek-Nietap wat je nog meer van bijen weet, en maak daarna kennis met de wereld van de bij in het bijenspel.

Tot slot krijg je op het podium – waar normaal gesproken echte bands en artiesten optreden – een workshop steeldrummen. Deze workshop wordt gegven door Paula James van PanMagic.

De kinderen worden begeleid door vrijwilligers van Agora.

Opgave voor deze leuke en leerzame middag kan via [email protected], o.v.v. opgave Podium Plezier: Pannenkoeken bakken.

Wees er snel bij, want vol = vol.
Podium Plezier pannenkoekenbakken poster

   
Back to top button