Vernieuwd centrum Leek-Nietap getekend op poster

Tekening Leek vernieuwd 2LEEK – Aannemer Oosterhof Holman Infra heeft de gemeenten Leek en Noordenveld een poster aangeboden met daarop een impressie van het centrum Leek-Nietap na de herinrichting die dit jaar plaatsvindt.

De poster is gemaakt door tekenaar Frans Le Roux en laat zien hoe een deel van het vernieuwde centrum er uit komt te zien met daarbij feestelijke activiteiten die er jaarlijks plaatsvinden.

 

De poster is te bekijken in de etalage van het Infocentrum Leek-Nietap aan Piepke 4 in Leek (nabij de Hema). Daarnaast stellen de gemeenten gedurende de werkzaamheden een aangepaste poster beschikbaar aan de ondernemers in het centrum. De posters zijn ook te bekijken en te downloaden via de projectpagina op de website www.leek.nl/leek-nietap.

 

Bijdragen

Dit project is een deelproject van de Intergemeentelijke Structuurvisie Leek-Roden en wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Regio Groningen-Assen en aanvullende bijdragen van Provincie Groningen en Provincie Drenthe. De eigen bijdrage bestaat voornamelijk uit projectonderdelen waar de gemeenten al middelen voor gereserveerd hadden. Dit maakt het voor de gemeente Leek en Noordenveld mogelijk in deze financieel krappe tijden het centrum Leek-Nietap op te knappen. Regio Groningen-Assen ondersteunt en initieert projecten die een duidelijke toegevoegde waarde leveren aan de ontwikkeling van haar ambities in de regio. GA Regio Groningen-Assen ontdekken! www.regiogroningenassen.nl

Gemeente Leek &  Jordi Haverdings InfoLeek (180graden foto)

Back to top button