Nieno’s Swingende Zomeravond

LEEK – Kom op vrijdag 8 juli tot ’s avonds laat spelen in Familiepark Nienoord voor maar €5,00 p.p.! Er is een feestelijke kinderdisco, het park is de hele avond in zomerse sferen versierd en tot 21.00 uur geopend.

Familiepark open tot 21.00 uur
Je kunt tot 21.00 uur komen spelen. Glijden van de glijbaan, klimmen op de klimtoren, ritjes maken in de trein, geitjes knuffelen, er is altijd van alles te doen in Familiepark Nienoord! Natuurlijk is Nieno er ook bij om samen met zijn vriendjes op het springkussen te springen en samen op de foto te gaan. Kom jij je ook laten schminken tot prinses, piraat, hond of jouw superheld? Alles is mogelijk!

Kinderdisco met DJ Nick
Vanaf 18.00 uur staat DJ Nick voor jullie klaar om de leukste hits te draaien. Met zijn mooie DJ-set zorgt hij voor een feestelijke avond. Samen met Nieno kan jij leuke dansjes oefenen op de fantastische discoshow!

Vanaf 16.00 uur geldt het speciale actietarief van €5,00 per persoon, dit is inclusief treinrit en een knallend discofeest! Houd de website www.landgoednienoord.nl in de gaten voor meer leuke zomeractiviteiten.

   
Back to top button