Goede ticketverkoop voor muziekevenementen Rodenburghal Leek

LEEK – Er is veel belangstelling voor de komende muziekevenementen in de Rodenburghal in Leek. Voor ABBA Tribute op 10 september en 40 jaar BZN Herinneringen op 12 november zijn inmiddels al een groot aantal tickets verkocht!

Een klein jaar geleden startte de Rodenburghal met muziekevenementen. De eerste bands die optraden waren o.a. Miss Montreal en Nielson en beide bands trokken vele honderden bezoekers naar de, nu ook aan de buitenzijde, vernieuwde sporthal in Leek. Afgelopen februari kwamen o.a. volkszangers Jannes en Frans Duijts op bezoek en zij trokken zelfs nog meer publiek en dit najaar lijkt het nog drukker te gaan worden.

Zaterdag 10 september start het concertseizoen met ABBA Tribute, een 6 koppige band die alles 100 % live speelt en zingt. Voor de 2 uur durende show met alle grote ABBA hits zijn inmiddels al bijna 1000 kaarten aan de man gebracht! Een maand later staat er een optreden van de Deense a-capella mannengroep Basix op het programma. Dit optreden, op zondagmiddag 9 oktober, wordt mede-georganiseerd door Popkoor Leek en ook zij zullen deze middag hun zangkunsten vertonen.

Weer een maand later, zaterdag 12 november, krijgt Leek wel een heel bijzonder concert: 40 jaar BZN Herinneringen met de “original voices” Jan Keizer en Anny Schilder. Samen met een 6 topmuzikanten brengen zij een 2 x 50 minuten durende show met heel veel BZN hits uit de periode 1976 – 2006, het jaar waarin de band stopte. Hiervoor staat de teller inmiddels al op 500 kaarten.

Tickets voor alle 3 concerten zijn verkrijgbaar bij de fitnessbalie in de Rodenburghal, op werkdagen open van 8 tot 12 uur en vanaf 16 uur. Online bestellen kan ook, kijk hiervoor op www.rodenburglive.nl

 

   
Back to top button