Nieuwjaarsactie bij ProFit Leek

LEEK – ProFit, een uitdaging voor jong en oud, is het goedkoopste fitnesscentrum van Leek. Iedereen kan hier terecht voor individueel fitnessen en/of voor vele vormen van groepslessen.

Direct na de feestdagen komt ProFit met een voordelige nieuwjaars actie. Het nieuwe jaar weer fris beginnen met beweging en een gezonde levensstijl, ProFit maakt dit in de maand januari nog aantrekkelijker. Gedurende de gehele maand januari biedt ProFit bij het afsluiten van een jaarabonnement de maand januari gratis en u betaald in januari geen inschrijfkosten. Hiermee bespaart u maar liefst € 44,95. ProFit Leek is een jong sportcentrum dat voor iedereen toegankelijk is. De medewerkers vinden het belangrijk dat zij weten wie de sporter is en wat voor persoonlijke doelstellingen zij nastreven. Zij helpen iedereen daar graag bij om de gestelde doelen te realiseren.

ProFit probeert een sfeer en gevoel te creëren waar eenieder zich snel bij thuis voelt. Alle de gediplomeerde medewerkers voorzien desgewenst de gast(en) van trainingsschema’s, trainingstips en voeding- en leefstijl advies, om zo goed mogelijk tot het door de sporter gewenste resultaat(en) te komen.

ProFit Leek is gevestigd aan de Euroweg/Valkenburgstraat 5 in Leek en is telefonisch te bereiken op 0594-857047. ProFit is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 –22.00 uur, zaterdag 9.30 – 13.00 uur en zondag

van 9.00 – 13.30 uur. Zie voor meer informatie www.profitleek.nl. of kijk op onze facebookpagina www.facebook.com/profitleek/

   
Back to top button