Stepsgroep Tiga Leek nodigt 40-plussers uit

LEEK – Na de vakantie weer tijd om te gaan sporten?  Dan nodigt de Stepsgroep Tiga Leek je uit om te komen tijdens een van onze groepslessen in de Nijenoerthal.  Beide groepen stellen zich voor.

Wij zijn de dames van de Stepsgroep  die naast sporten ook van gezelligheid houdt en aandacht heeft  voor elkaar. We beginnen de les met een warming- up daarna gaan we een half uurtje op de step en sluiten af met spieroefeningen en tenslotte  een cooling down. Rond de kerst  gaan we ergens eten en aan het eind van het seizoen sluiten we af met een sportieve activiteit.  Als het je leuk lijkt kom dan eens kijken  op woensdag van 18:30-19:30.

Hou je niet van steppen dan ben je bij onze groep van harte welkom. Wij zijn de dames 40+ groep en sporten van 19:30–20:30. Wij beginnen ook met een warming up daarna doen we spieroefeningen, de laatste 15 minuten gaan we helemaal los met stuitballen. Het leuke aan stuitbal is dat het niet lastig is om aan te leren en dat je de tegenpartij alle hoeken van de zaal kunt laten zien. Het geeft een zeer voldaan gevoel met name als je als groep gewonnen hebt. Ook wij hebben een hele gezellige groep en sluiten het seizoen af met een etentje.

Dus twijfel niet en kom gewoon een keer meedoen in een van onze groepen. Woensdag 31 Augustus starten de lessen weer.

   
Back to top button