Leek presenteert nieuwbouwplannen en ‘Slim Wonen’ in Infocentrum

logo_slim_wonen_westerkwartierLEEK – Tijdens de NVM- open huizen dag op zaterdag 6 april houdt ook het Infocentrum Leek-Nietap open huis.

Van 11.00 tot 15.00 uur kunt u langskomen aan Piepke 4 in Leek (tegenover de Hema) voor informatie over actuele nieuwbouwprojecten in Oostwold, Leek, Tolbert en Zevenhuizen.

Daarnaast is het die dag voor woningbezitters mogelijk advies te krijgen over energiebesparende maatregelen in het kader van het project ‘Slim wonen’. Ook kunt u informatie krijgen over de werkzaamheden van de herinrichting centrum Leek-Nietap en de maquette hiervan bekijken.

 

Nieuwbouwprojecten

De gemeente geeft bouwgrond uit aan gegadigden die een woning willen bouwen, in volgorde van de wachtlijst. Op de website www.woneninleek.nl kunt u zien welke kavels nog beschikbaar zijn en u inschrijven als belangstellende. Informatie over projectmatige woningbouw staat ook op deze website en hiervoor kan men ook terecht bij de lokale makelaars.

 

Energie besparen met ‘Slim Wonen Westerkwartier’

Onder de titel ‘Slim Wonen Westerkwartier’ helpt de gemeente Leek, samen met de Westerkwartiergemeenten Grootegast, Marum en Zuidhorn, woningbezitters om energiebesparende maatregelen te treffen in hun woning. Via de website www.verbeteruwhuis.nl kunt u deze dag testen welk energielabel uw huis heeft en ter plekke krijgt u gratis advies over energiebesparende maatregelen die u kunt treffen. Noteer van te voren uw woonoppervlak voor deze test.

Gemeente Leek

Back to top button