Afrodance/dancehall én musical/theater in Leek

LEEK – Na wederom een succesvol seizoen van Sport- en dansschool SDM, is besloten om de lessen op locatie in Sportcentrum Leek uit te breiden.

Naast de reguliere danslessen (van 3 jaar t/m 18 jaar) als streetdance/hiphop, kidsdance, lyrical/modern en natuurlijk de hiphopboys, starten ze in Leek nu ook met de populaire dancehall/afrodance én musical/theater-lessen. Komende periode is er volop ruimte voor gratis proeflessen bij alle lessen. De definitieve lesroosters worden in week 36 online gezet. Vanaf maandag 5 september tot en met vrijdag 9 september zijn de audities voor de 16 wedstrijdteams. Vooraf opgeven is niet nodig én zowel leden als niet-leden zijn altijd welkom.

Een gunstig voordeel ten opzichte van andere sportaanbieders is dat bij SDM een abonnement – te allen tijde- per kalendermaand opzegbaar is én je dus niet hoeft te tekenen voor een (half)jaarcontract. Een ander voordeel is dat je nooit alleen aan de slag hoeft. Voel de extra motivatie door het deelnemen in een groep, want alle lessen van SDM zijn in groepsverband.

Voor een overzicht van alle lessen, locaties, tarieven én andere informatie:www.s-d-m.nl

Foto: KiekOns

   
Back to top button