Landgoed Nienoord spectaculair geopend door Keet! (Video)

Opening Landgoed Nienoord door Keet!-6LEEK – Op Goede Vrijdag is het nieuwe seizoen op Familiepark Nienoord gestart met een groot feest. Er kwamen meer dan 2500 bezoekers naar het Familiepark.

Na het welkomstwoord van wethouder Tanja Haseloop van de gemeente Leek hebben Nieno en Keet! die bekend staat van het programma Telekids samen het park officieel geopend met het doorknippen van het lint. Daarna gaf Keet nog een optreden, die natuurlijk veel tekort was. Helaas moest Keet! na het optreden gelijk weg voor een volgende afspraak. Maar zij heeft beloofd om nog een keer terug te komen op Landgoed Nienoord. Nieno was blij om al zijn vriendjes en vriendinnetjes weer terug te zien en hij hoopt natuurlijk dat iedereen dit seizoen weer vaak komt spelen.

Het openingsfeest was een groot succes met veel bezoekers. Er staan voor komend seizoen meer grote feesten op het programma, zoals het Telekids Discofeest en de Telekids Fandag.

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek & Jeffrey Wobbes

Back to top button