Inloopspreekuur bij de agrarische natuurvereniging Boer&Natuur ZWK

LEEK – Op dinsdagavond 4 oktober is weer een inloopspreekuur bij de agrarische natuurvereniging  Boer&Natuur ZWK. Het inloopspreekuur begint om 19.30 u. en start om 19.45 u.  met een inleiding van de architect Rob Hendriks.

Titel van zijn inleiding is: “De Boerderij als integrale ontwerpopgave” Hoe kunnen gebouw-, erf- en energieontwerp elkaar versterken. Tijdens zijn inleiding zal Rob Hendriks ingaan op een aantal pilotprojecten die samen met deskundigen op het gebied van energie, erfbeplanting en architectuur geleid hebben tot verrassende nieuwbouw en/of verbouw.

Deze inleiding is interessant voor iedereen in het buitengebied die bouw- of verbouwplannen heeft. De inleiding start om 19.45 u. Tijdens het spreekuur tot 21.00 u. zijn ook deskundigen op het gebied van landschapsbeheer, subsidies etc. aanwezig  zodat u met uw vragen op dit terrein ook een antwoord kunt krijgen. Aan het bijwonen van de inleiding of het stellen van vragen aan de aanwezige deskundigen zijn geen kosten verbonden. Het kantoor van Boer&Natuur vindt u op het Lorentpark 18a in Leek naast OTTER diercompleet.

Het inloopspreekuur is een initiatief van de agrarische natuur verenigingen in het WK, Boer&Bouwen, Landschapsbeheer Groningen, Gebiedscoöperatie WK, het Noorderf.

Back to top button