Met een brede glimlach terug in de muzikale tijd bij Wonderful 90’s & 00’s

LEEK – Wie blikt er niet met een brede glimlach terug op de 90’s? Albert Kuil, directeur en mede-eigenaar van Sportcentrum Leek, is organisator van het muzikale evenement ‘Wonderful 90’s & 00’s’ en wil het gevoel van tóen terughalen op zaterdag 15 oktober. Op deze avond wordt het één groot reüniefeest met top-artiesten uit die tijd. 

Albert Kuil weet als geen ander het gevoel van de 90’s te doen herbeleven. Hij is in de jaren 90’s & 00’s eigenaar van vier bekende uitgaanscentra geweest en als ervaringsdeskundige weet hij als geen ander wat er toen speelde op muziekgebied én uitgaan. “Wij willen met Wonderful 90’s en 00’s de muziek van pakweg twintig jaar geleden letterlijk laten herleven in Sportcentrum Leek. Niet alleen de muziek, maar ook de inrichting en aankleding van de zaal. Het sportcentrum wordt chic aangekleed en middels gedrapeerde doeken omgetoverd tot een sfeervolle  discotheek uit die jaren. De juiste sfeerverlichting wordt aangebracht met als topstuk en blikvanger een kolossale kroonluchter in het midden van de zaal. Zoals het voorheen meestal was!’

Artiesten en DJ’s
Om de juiste sfeer te herbeleven op 15 oktober zijn top artiesten uit de 90’s en 00’s geboekt. Met Def Rhymz, Charly Lownoise, de Party Animals en Captain Jack, de uit Duitsland komende en door ons gecontracteerde artiest, staan er zeer bekende artiesten op het podium. Discotheken puilden in die jaren uit met bezoekers en de DJ’s die de dansvloeren toen vol kregen, DJ Olaf, DJ Peter Bolt en DJ Date, gaan dat op 15 oktober weer doen”, aldus Kuil, die op voorhand reeds geniet. “Deze DJ’s stonden in de nineties en zero’s ieder weekend in onder meer De Kruisweg in Marum, Pruim in Zevenhuizen, Looks in Roden en 538 in Uithuizen. Wie kent ze niet! We gaan 15 oktober minstens twintig jaar terug in de muzikale tijd en dit zal niemand uit die periode willen missen, zo is mijn stellige overtuiging’, aldus Albert Kuil.

In de voorverkoop bij de bekende voorverkoop adressen kosten entreekaarten € 15,00 en op 15 oktober aan de deur (vanaf 20.30 uur en mits nog voorradig) € 20,00. Online ticket verkoop is www.vanplan.nl.

   
Back to top button