Vrijdag 13 augustus opening MFC Zevenhuizen en uithangen 7huustervlag

Zevenhuizen – Vrijdagmiddag 13 augustus is het zover. De officiële opening van het MFC gebouw aan de Oudestreek 8-A.

Na vele voorbereidingen vanaf maart 2019 was vrijdag 18 september 2020 de starthandeling voor de bouw van MFC Zevenhuizen. Nu bijna een jaar later is het grote pand bijna helemaal klaar. Er is erg veel werk verzet door zowel professionele bouwers als door de inwoners/vrijwilligers van het dorp.

Door de huidige maatregelen is deze opening ’s middags alleen voor genodigden en vrijwilligers van het MFC gebouw. Het bestuur wil graag alle Zevenhuisters de gelegenheid geven om ’s avonds het MFC te bezichtigen.

Dat gaat in een bepaalde volgorde en volgens de coronaregels. Dit zal plaatsvinden middels de volgende groepsindelingen:

Achternamen beginnen met
– de letters A t/m H: van 18:00 uur tot 19:00 uur
– de letters I t/m P: van 19:00 uur tot 20:00 uur
– de letters Q t/m Z: van 20:00 uur tot 21:00 uurVia een vaste route krijgen de inwoners bijna alle onderdelen te zien.

Vanwege de coronamaatregelen is er een maximum aan het aantal mensen toegestaan in het MFC. Het kan dus zijn dat u even geduld moet hebben. U hoeft zich niet aan te melden, maar kom via de parkeerplaats aan de Oudestreek naar het gebouw.

Vlaggen uit
Voor deze speciale dag vraagt het stichtingsbestuur van het MFC alle inwoners van Zevenhuizen om vrijdag de 7huustervlag uit te hangen aan de woningen. Dit is tevens ook leuk ter ere aan de feestweek.

Grote loterij
Stichting MFC7huizen houdt een grote loterij met als doel om 1,5 ton op te halen voor de inrichting van het Multifunctioneel Centrum. Daarvoor streeft de organisatie naar een verkoop 10.000 loten. Naast het kans maken op mooie prijzen, wordt het MFC dus ook gesteund en met het opgebrachte geld ingericht. Help jij nog mee om het MFC helemaal af te maken? Koop dan nu nog je loten via www.loterijmfc7huizen.nl? Op zaterdag 28 augustus is de uitreiking.

Foto: MFC

   
Back to top button