Korfbalclub OWK Oostwold bedankt scheidsrechters

OOSTWOLD – Dat menig sport niet zonder scheidsrechters kan is bekend. Dat scheidsrechters een zware taak hebben en vaak voor hete vuren staan, is ook bekend.

Dat zij vaak moeilijke beslissingen en veel moeten incasseren, is een feit. Zij zijn onmisbaar voor elke vereniging. Zij zorgen ervoor dat wedstrijden kunnen plaatsvinden. En zij zijn degenen die door hun fluiten, de boetes van de bond (n.a.v. de rompregeling) voor hun vereniging laag kunnen houden en minpunten voor de teams kunnen voorkomen.

Een week van speciale aandacht voor deze belangrijke vrijwilligers is dan ook logisch en OWK doet hier heel graag aan mee! Tussen 1 en 9 oktober zijn dan ook alle, op dat moment, actieve scheidsrechters in het zonnetje gezet met een lekkere attentie.

OWK wil bij deze ook graag alle andere scheidsrechters bedanken voor hun inzet. Hoewel het bij het uitvoeren van deze lastige klus niet altijd duidelijk is, wordt jullie inzet zeer zeker gewaardeerd, Bedankt hiervoor.

Op de foto: Henk Schuitema is één van de bondsscheidsrechters van OWK. OWK is erg blij met de inzet van Henk  en alle andere scheidsrechters van OWK en andere verengingen.

 

   
Back to top button