Voorrondes voor theaterfestival 30 Minuten Los!! zaterdag 22 oktober

LEEK – Het Theaterfestival 30 Minuten Los!! dat jaarlijks in de regio wordt gehouden begint eind oktober met 14 verschillende aangemelde toneel /  theatergroepen uit de regio.

Voor de voorrondes konden gezelschappen zich  opgeven met een act van maximaal 30 minuten.

Het theaterfestival begint deze maand met de reeks voorrondes in Groningen (locatie Vrijdag), Leek (locatie Agora) en Borgercompagnie (locatie MMC).

Zaterdag 22 oktober om 19.30 uur is de voorronde in de theaterzaal Agora, Rodenburg 1B te Leek. Het beloofd een gevarieerde avond te worden met de groepen: Aa theater, Sappho, Grunnigs Goud en Vals Alarm. Vier totaal verschillende acts en spelers.

Tijdens alle voorrondeavonden is een driekoppige jury aanwezig die na afloop de tip en de tops met de deelnemers bespreekt. Dit jaar zijn dat op alle drie de voorronde locaties Rob v/d Ree, Margriet v/d Eijnden en Harm Ballegooijen. Deze vakjury wijst pas na het zien van alle acts, vier finalisten aan die tegen elkaar zullen strijden in theater vanBeresteyn op zondagmiddag 13 november onder het toeziend oog van de finalejury.

Dit jaar bestaat de finale- jury uit Arno van der Heyden, Jan Veldman en Marijke Fellinga.

Reserveren voor de voorrondeavond op zaterdag 22 oktober in Agora, is niet nodig. Aan de kassa zijn de kaarten verkrijgbaar. Entree is € 7,50 p.p. incl. een kop koffie of thee bij binnenkomst. Reserveren voor de Finalemiddag op 13 november kan via www.vanberesteyn.nl

We hopen op uw komst, tot de 22e in cultureel centrum Agora.

   
Back to top button