Leuke herfstvakantieacties op Landgoed Nienoord

LEEK – De bladeren vallen van de bomen en de herfstvakantie komt er weer aan. Om deze vrije dagen te vieren zijn er leuke kortingsacties op Landgoed Nienoord!

Familiepark Nienoord
Kom tijdens de herfstvakantie voor maar €5,00 per persoon spelen in Familiepark Nienoord. De actie is geldig van maandag t/m vrijdag in week 42 en week 43. In het Familiepark vind je heel veel leuke en grote speeltoestellen, een kinderboerderij, Expeditie Nienoord, modeltreinen en natuurlijk de trein waarop je een ritje kunt maken. Voor eventuele herfstige buien is er een overdekte speelhal en de overdekte Ooievaarsstee.

Zwemkasteel Nienoord
Ook in Zwemkasteel Nienoord is een leuke actie: opa’s en oma’s mogen gratis met hun kleinkind(eren) zwemmen van zaterdag 15 t/m zondag 23 oktober. In de herfstvakantie kan je op vrijdagavond komen discozwemmen in Zwemkasteel Nienoord. Leer samen met je vrienden de nieuwste dansmoves met de water-DJ die jullie een gezellige avond bezorgt. Natuurlijk zijn er weer discolichten die ervoor zorgen dat je in groen, rood, of paars water zwemt. Ook kan jij je verjaardag vieren tijdens het discozwemmen, graag vooraf reserveren. Het discozwemmen is op vrijdagavond 21 oktober van 17.00 uur tot 21.00 uur en kost €4,80 per persoon.

Komende evenementen
Ook tijdens het einde van het seizoen komen er nog leuke en spannende evenementen aan! Op 22 en 23 oktober is er Kleintje Stoom in het Familiepark, op 28 oktober kan je Halloweenzwemmen in het Zwemkasteel en op 29 oktober is er een griezelige spooktocht op Expeditie Nienoord in het Familiepark. Houd voor meer informatie de Landgoedkalender op de website in de gaten.

   
Back to top button