Derde editie Hunting for vintage bij De Handelsfabriek in Tolbert

TOLBERT – Zaterdag 22 en zondag 23 oktober is het weer zover. De Handelsfabriek organiseert voor de 3e keer Hunting for vintage. Wat is begonnen op “3e kerstdag” een leuke dag met sale en activiteiten in de fabriek, is nu uitgegroeid tot een begrip. Hunting for vintage is een naam waarbij mensen nu denken aan een gaaf groots evenement met mooie acties, activiteiten, muziek en niet te vergeten fun for kids.

De kracht van De Handelsfabriek is hun grootse voorraad van geweldige industriële, vintage, brocante, antieke en oude lampen, meubels en decoraties. De weken voor het evenement is het team druk bezig met het verzamelen van de meest unieke items. Zorgvuldig hunteren ze spullen doen ze door heel Europa. Waarbij ze het verhaal zelf aan de klant kunnen vertellen, waar de lamp, meubel of decoratie vandaan komt en waar het voor gediend heeft. Alleen originele items met een verhaal vindt je bij De Handelsfabriek.

22 & 23 oktober Hunting for vintage. Struinen in de leukst gedecoreerde hoekjes met sale op gave items. Heb je trek? Maak je geen zorgen er zijn ook foodtrucks aanwezig. De gehele dag wordt er muziek gedraaid door een DJ. In een van onze ruimtes staan diverse kraampjes met lokale bedrijven met hun eigen product. Je kan ook voor diverse beauty behandelingen terecht. Voor de kinderen is er een springkussen. Het belangrijkste van het evenement is dat de gehele opslag openbaar wordt gesteld. Als je naar huis gaat krijg je een goodie bag met leuke acties en aanbiedingen van verschillende bedrijven. Ook heeft De Handelsfabriek zelf verschillende win acties voor jullie. Op facebook loopt een deel, like en win actie waarbij je een waardebon kan winnen van maar liefst €100,-. Op de dag zelf hebben ze ook een leuke winactie. Deze actie houden ze nog even geheim. Zet dit evenement zeker in je agenda. Het is een dag waar je met je gezin, vrienden of familie heen kan.

Foto: Hans Mossel

Back to top button