Vlooienmarkt Leek verplaatst van 30 oktober naar 23 oktober

LEEK – Op zondag 23 oktober is de tweede vlooienmarkt van het tiende seizoen! En niet op zondag 30 oktober.  De vlooienmarkten in het Sportcentrum worden door vele standhouders en vooral ook bezoekers hoog gewaardeerd. 

Zondag 23 oktober is de tweede vlooienmarkt van de tien die in het nieuwe (herfst- en winter) seizoen gepland staan in Sportcentrum Leek. De markttijd is van 9.00 uur tot 16.30 uur. Net als alle voorgaande jaren kent ook het tiende seizoen gratis standplaatsen en gratis parkeren voor de bezoekers in de directe nabijheid van de sporthal. Als altijd genieten kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding) gratis toegang tot de markt.

Gedurende de vlooienmarkt is het aangrenzende sportcafé met vele zitmogelijkheden geopend en hier is voor de liefhebbers het eredivisievoetbal te bekijken dat op een groot scherm geprojecteerd wordt. Tevens is het inpandige supermoderne bowlingcentrum in bedrijf, waar men gedurende de markttijd een baan (per uur) kan huren met maximaal 8 personen per baan.

Zondag 23 oktober, de eerste gezelligste vlooienmarkt van het komende herfst- en winterseizoen in Sportcentrum Leek. Markttijd vanaf 9.00 uur tot 16.30 uur. Gratis standplaatsen en gratis parkeren voor de bezoekers.

   
Back to top button