Scooterrijder gewond na aanrijding op kruising Foxwolde (Video)

FOXWOLDE – Een scooterrijder uit Tolbert is zaterdagmiddag rond kwart voor vier aangereden op de kruising Roderwolderweg met de Haarveensedijk richting Leek.

De bestuurder van de rode auto zag de scooterrijder vermoedelijk te laat en kon niet meer op tijd remmen waarna de twee in botsing kwamen. Door de klap belandde de scooterrijder enkele meters verderop in de berm en viel de scooter in een sloot. De auto kwam tegen een verkeerspaal tot stilstand.

De hulpdiensten waaronder de traumahelikopter uit Groningen, twee ambulances, brandweer uit Roden en de politie zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen. De scooterrijder is met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. De bestuurder van de auto raakte bij het ongeval niet gewond.

De afdeling verkeersongevallen analyse van de politie heeft het ongeval op papier gezet en de sporen onderzocht. De beschadigde auto is afgesleept en de scooter is tijdelijk elders geparkeerd.

Back to top button