Zaterdag de 28e editie van het Jaren 80 feest in Tolbert

TOLBERT – De Postwagen in Tolbert is komende zaterdag 29 oktober weer even “the place to be” voor de stappers van 30, 40 jaar geleden!

In meerdere zalen, elk met hun eigen thema, draaien dj’s van toen dezelfde plaatjes die ze eind jaren 70 en jaren 80 ook ten gehore brachten.

Het is alweer de 28e editie van het populaire evenement. Een heerlijke avond voor de “stappers van toen”. Een feest waar de nostalgie weer opbloeit en waar iedereen nog een keer uit z’n plaat kan gaan! Heerlijke dansplaten en de grootste hits van toen worden herbeleefd op deze laatste zaterdag in oktober, een extra lange avond omdat de wintertijd in gaat!

Ook deze editie wordt “opgelicht” met een grote Saturday Night Fever dansvloer en uiteraard ontbreken ook de spiegelbollen niet!

Voorverkoop
Inmiddels zijn er alweer honderden kaarten aan de man gebracht. Tickets zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland maar ook bij FiftyFifty & de Postwagen in Tolbert en bij Easy Bio, de Rodenburghal, Hairspecials en Shoeby in Leek. Online bestellen is ook mogelijk, op www.jaren80feest.nl. De deuren gaan open om 21.30 uur en het feest duurt tot ca. 2.00 uur. Minimumleeftijd = 18 jaar!

Back to top button