Gemeente Leek op de Promotiedagen in Martiniplaza

LEEK – De gemeente Leek staat ook dit jaar weer op de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland in Groningen. De gemeenten Leek en Noordenveld presenteren zich samen met het regionale bedrijfsleven op het Plein Westerkwartier-Noordenveld.

In de beursstand van de gemeente Leek is informatie beschikbaar over onder meer bedrijvenpark Leeksterveld en nieuwbouwkavels in Zevenhuizen, Oostwold en de woonwijk Oostindie in Leek. De Promotiedagen zijn op dinsdag 8 november en woensdag 9 november 2016 van 12.00 tot 22.00 uur in het Martiniplaza in Groningen.

Ondernemen op bedrijvenpark Leeksterveld
Bedrijvenpark Leeksterveld ligt direct ten Noorden van de A7 en biedt een optimale bereikbaarheid, óók over de digitale snelweg. Het bedrijvenpark is ruim opgezet met veel groen en water. Hierdoor is het een uitstekende vestigingslocatie voor bedrijven die hechten aan een representatieve uitstraling.  Leeksterveld is in trek bij ondernemers. Er hebben zich inmiddels 50 bedrijven gevestigd en de eerste fase is voor ruim de helft uitgegeven. Ondernemers die belangstelling hebben voor een kavel op Leeksterveld, kunnen bij de stand meer informatie krijgen en kijken op de website www.leeksterveld.info.

Wonen in Leek
Leek combineert een landelijke omgeving met een uitstekend voorzieningenniveau met onder meer een veelzijdig winkelcentrum en grootwinkelplein, een prima onderwijsaanbod en talloze sociaal-culturele en recreatieve mogelijkheden. Ook de nabijheid en goede verbindingen met de stad Groningen maakt Leek tot een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats.

Op de website www.woneninleek.nl kunt u zien welke kavels nog beschikbaar zijn in Leek, Zevenhuizen en Oostwold. Op deze website is ook informatie over projectmatige woningbouw te vinden.

   
Back to top button