Rixt en Fabiënne districtskampioen Acrogym

DistrictskampioenschappenE (Small)LEEK – Op de Districtsfinale Acrogym D/E, op 30 maart in Meppel, hebben twee teams van Adonis Leek doorstroming bereikt naar de halve finale van Nederland!!

Het E-junioren Duo Rixt Tuinstra en Fabiënne Vogel, dat op 9 maart ook al Groninger Kampioen werd bij de provinciale kampioenschappen, wist het vandaag ook tot de hoogste trede van het erepodium te brengen. Met 26,000 punten en bijna een half punt voorsprong op de nummer twee namen zij het goud in ontvangst. Ook E-senioren duo Lucia Pool en Roos Jonkman mogen doorstromen naar de halve finale van Nederland : een tijdsfout kostte hen helaas een podiumplek, maar met een nette 25,300 was hun score hoog genoeg om toch door te mogen. D-lijn trio Saskia Wijnstra, Nynke Tuinstra en Zafanja Nieman had veel pech : een van hun elementen werd door de jury afgekeurd waardoor zij hun kans op doorstroming verloren.

Ingestuurd

Back to top button