Ladies Night prijzenshow 10 november in De Postwagen

TOLBERT – Op donderdag 10 november a.s. staat De Postwagen in Tolbert van 18.30-23.00 uur helemaal in het teken van vrouwen. Een avond met fantastische prijzen en leuke stands waar vrouwen zich even helemaal kunnen laten gaan op het gebied van Beauty, Fashion, Glamour & More.

U wordt ontvangen met een glaasje prosecco, goodiebag en laat een leuke foto van u maken voor de fotowand door Douwsies Fotografie. Maak Kans op fantastische prijzen winnen met uw entreekaart, leuke quizzes en een spelshow! Geniet van een heerlijke massage of een beautybehandeling,
proef de heerlijke hapjes die op de tafels staan en laat je verrassen door een spetterend optreden van Pieter van der Zweep.

De prijzen bestaan o.a. uit een botox – en schoonheidsbehandelingen, Senseo koffieapparaat, Hetty stofzuiger, Airfryer, tandenbleken, kleding, bioscoop – en restaurant bonnen, fotoshoot + visagie en nog vele andere leuke prijzen.

Kaarten voor Ladies Night PRIJZENSHOW kunnen in de voorverkoop gekocht worden bij:
* De Postwagen – Tolbert
* Hair & Beauty – Tolbert
* La Pasion Delicatessen – Leek
* Capisce – Leek
* Studio 1 – Groningen
voorverkoop € 17,50 en aan de deur voor € 20,-.

Voor meer informatie en Facebookpagina zie: http://www.ladyfair.nl/prijzenshow/  https://www.facebook.com/events/178503379250312/?ti=icl

 

   
Back to top button