Open dag bij Modelspoorgroep Nienoord 26 november

LEEK – Wil jij je tijdsbesteding eens een andere wending geven en ben je benieuwd naar de projecten en activiteiten van Modelspoorgroep Nienoord? Kom dan langs op de open dag op zaterdag 26 november in Familiepark Nienoord!

Modelspoorbanen
De H0-modelspoorbaan vol beweging en lichteffecten trekt de aandacht van iedere bezoeker. Buiten is de LGB-tuinbaan te vinden met een modelspoorbaan, waar ook van alles te zien is: de modeltreinen rijden langs verschillende huisjes, een molen en misschien in de toekomst langs jouw eigen creaties!

Modelspoorgroep Nienoord
Onze Modelspoorgroep bestaat uit 17 vrijwilligers. Ter versterking van het team zoeken wij nog een paar enthousiaste & gemotiveerde mensen (m/v). Wij zoeken niet alleen modelbouwers maar ook vrijwilligers die goed bezig zijn met o.a. social media, hout- en constructiebouw en (elektro)techniek!

Ben je geïnteresseerd om je bij ons aan te sluiten, kom dan zaterdag 26 november naar onze open dag van 12:00 tot 15:00 uur en krijg een exclusief kijkje achter de schermen van onze unieke miniatuurwerelden. Graag aanmelden via: [email protected]

 

   
Back to top button