December activiteiten vanuit Stichting SPiNN in Agora

LEEK – Ook in december organiseren we vanuit Stichting SPiNN in en om het gebouw Agora aan het Rodenburgplein verschillende activiteiten voor  basisschoolkinderen en jeugd vanaf 12 jaar.

Zaterdagmiddag 3 december organiseren wij een Frisse kinderdisco in Agora  voor ALLE basisschoolleerlingen. De middag is van 14.00 tot  16.00 uur en heeft het thema “Sinterklaas”. We hebben ervoor gekozen geen Sint en pieten uit te nodigen en het met de kinderen zelf feestelijk te maken met spelletjes en prijsjes. Kinderen mogen wel zelf verkleed komen als Sint of piet.  Leuk en handig  idee is het om de verjaardag van uw zoon / dochter met de discomiddag te komen vieren in Agora. Kun je de hele klas uitnodigen!! Neem gerust contact op om te overleggen en te reserveren. Entree is € 2,00 p.p. en er is van alles te koop bij de Frisbar zoals drinken, snoepjes en chips.

Afdeling welzijn van St.SPiNN werkt nauw samen met andere instanties zoals  o.a. IVN-Nietap. Woensdagmiddag  7 december is er een leerzame ontdek natuurmiddag in samenwerking met het IVN van 14.00 tot 16.00 uur in en om het gebouw Agora. We gaan speuren en  ontdekken, kokkerellen en proeven (gratis entree).

Van 25 t/m 27 november is er in Agora de negentiende editie van RebootLan. Een weekend lang gezelligheid, gamen, tabletops en meer! De organisatie heeft voor deze winter editie slaapplaatsen geregeld in de zaal. Entreekosten bedragen:

€ 20,00 voor ‘t Full event en  €10,00 voor een Dagkaart (24 uur).

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar [email protected] waarin je vermeld: je naam, nickname/gamertag, leeftijd, e-mailadres en of  je voor een Full event of voor een dagkaart gaat.

Op woensdag 7 december van 19.00 tot 21.00 uur is er weer Girlzthing: de leukste meidenavond  van Leek voor en door meiden van 12-16 jaar. Gratis entree.

Het jongerencentrum in Agora is elke donderdag en vrijdagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdagavond van 20.00 uur  tot  22.00 uur, geheel alcoholvrij, open voor bezoekers. Wees welkom!

   
Back to top button