TLC JO9-1 Kampioen van de hoofdklasse

LEEK – Afgelopen zaterdag is TLC JO9-1 kampioen geworden van de hoofdklasse. Als TLC wisten we dat dit een goede lichting voetballers was en we hier veel plezier aan kunnen beleven. Dit heeft JO9-1 ook laten zien.

De hoofdklasse met tegenstanders van het kaliber vv Roden, HFC’15, VEV’67, Zuidhorn en Lycurgus was een pittige opgave. De eerste wedstrijden begonnen wat onwennig, maar werden wel gewonnen. Naarmate er meer wedstrijden werden gewonnen steeg het zelfvertrouwen van de jongens. Het teamgevoel groeide met de dag en op de trainingen werd hard gewerkt. Dankzij de trainingen en begeleiding van Pascal Pariama en Serge Laros werd er steeds beter samengespeeld en werd het een hecht team.

Doordat TLC JO9-1 alle wedstrijden wist te winnen kon in de thuiswedstrijd tegen Lycurgus het kampioenschap binnen gehaald worden. Door een mooie wedstrijdposter op de website en Facebook was het publiek massaal naar sportpark Rodenburg gekomen.

De wedstrijd eindigde in een mooie 5-1 overwinning voor TLC JO9-1 met mooi voetbal aan beide kanten. Na het laatste fluitsignaal kon de kampioensvlag gehesen worden. En als je 8 wedstrijden speelt en 8 wedstrijden wint ben je terecht kampioen geworden.

Na het uitreiken van de medailles konden de jongens genieten van de patat en limonade.

Ook in het bekertoernooi gaat TLC JO9-1 als een speer. In de 2e ronde werden de leeftijdsgenootjes van GVAV Rapiditas met een 3-2 nederlaag naar huis gestuurd. TLC JO9-1 zit nu in de pot bij o.a. JV Oostenburg, GRC Groningen, LSC 1890, Veendam 1894 en Drachtster Boys. Clubs van naam en TLC zit daar gewoon tussen. Dit betekent dat er wederom een mooie pot voetbal in het verschiet ligt.

Back to top button