Trio “Moment to Moment” geeft concert op Borg Nienoord

LEEK – Op zondag 27 november is het derde concert van de reeks “Concert in Borg Nienoord”. Deze concerten op het gebied van klassiek en jazz vinden steeds plaats op de laatste zondagmiddag van de maand van 14.30 tot 16.30 in de balzaal van Borg Nienoord. Stond de vorige maal de jazz centraal met een druk bezocht programma, dit keer kan het publiek genieten van het Trio ”Moment to moment”. 

Wilt u misschien een zangeres zien en horen die te diep in het glaasje heeft gekeken en kent u bv het sprookje Hans en Grietje nog?

Het romantische en soms komische Trio Moment to Moment bestaat officieel uit mezzo-sopraan Esther van Dijk, sopraan Titia vd Molen en pianist Eddy Muntendam. Helaas is Esther van Dijk door omstandigheden op 27 november verhinderd maar er is voor een uitstekende vervangster gezorgd. Dit is niemand minder dan de bekende sopraan Hermien Cats. Hermien zingt met een kraakheldere stem en haar hoogtes zijn fenomenaal mooi. Ze heeft haar opleiding, zang en piano, gevolgd bij Klaas Withaar. Nog niet zo lang geleden mocht Hermien optreden met de bekende improvisatie-pianist Jan Vayne. Hermien is al ruim 6 jaar de vaste zangeres bij het orkest Las Niñas Y Compadres te Oude Pekela. Momenteel is ze bezig met een  theater project genaamd Revolutie & Romantiek.

Titia van der Molen, misschien beter bekend onder de naam Titia Keizer, heeft al vele jaren zangervaring. Zij heeft door de jaren heen hoofdrollen in operettes en opera’s op haar naam staan. Haar mooiste ervaring was het optreden in de bekende TV-programma “Una Voce Particolare” van Ernst Daniel Smit en haar optreden in Holland’s Got Talent waar ze de finale heeft bereikt samen met de nu reeds bekende Waylon. Zij deelt graag haar kennis met haar enthousiaste leerlingen. Eddy Muntendam is een befaamde pianist die niet schroomt om prachtige arrangementen te maken voor koren en solisten. Vorig jaar nog heeft Eddy arrangementen gemaakt voor de musical Foxtrot.

Dit jaar werkt hij mee aan de musical de Mikado van Gilbert & Sulivan en volgend jaar de musical Amerika Amerika van Jos Brink. Bij beide musicals is hij de repetitor en maakt hij waar nodig de arrangementen. De afgelopen jaren heeft hij tournees langs vele theaters gemaakt. Eddy woont in Leek is mede bestuurslid van de Culturele Raad Leek (CRL). In Leek is Eddy bekend van zijn eigen programma de Caleidoscoop.

Moment to Moment bestaat nog niet zo lang maar het repertoire, waar hard aan gewerkt is, is prachtig. Van moment tot moment zult u genieten van bekende melodieën uit musicals, opera’s maar ook van liederen in de Zuid-Afrikaanse taal. De toegangsprijs is € 7.50

   
Back to top button