Ontdek Oostwold: dorps wonen bij de stad

OOSTWOLD – Oostwold is het best bewaarde nieuwbouwgeheim van Groningen. Acht kilometer ten westen van het bruisende centrum van de stad Groningen vindt u dit kindvriendelijke dorp met volop voorzieningen.

De gemeente Leek heeft er enkele mooie grote kavels in de aanbieding vanaf € 100,- per m², inclusief BTW, waarop u uw droomhuis kunt bouwen met ruime tuin. Naast particuliere kavels wordt in dit dorp binnenkort ook een aantal rijwoningen (vanaf ca. € 155.000 v.o.n.) en twee-onder-een-kapwoningen (vanaf ca. € 197.500 v.o.n.) aangeboden door Roosdom Tijhuis. Op 18, 19 of 20 november kunt u op de Nieuwbouwbeurs XL in MartiniPlaza Groningen nader kennismaken met deze nieuwbouwmogelijkheden in het dorp. Dat kan zowel in de stand van gemeente Leek als in de stand van nieuwbouwgroningen.nl

Actief dorp met veel voorzieningen
Bent u een liefhebber van een actief verenigingsleven en saamhorigheidsgevoel? Dan is wonen in het dorp Oostwold misschien iets voor u. Oostwold is een sfeervol dorp in de gemeente Leek met 650 inwoners dat ten noorden van de A7 en het Leekstermeer ligt. Oostwold heeft diverse faciliteiten zoals een zwembad, manege, restaurant, en multifunctioneel centrum met onder andere kinderopvang, basisschool, een café, diverse sportvoorzieningen en een coöperatieve supermarkt. Deze supermarkt is opgezet door de dorpsbewoners en wordt gerund door vrijwilligers, een mooi voorbeeld van de sfeer in het dorp.

Landelijk wonen op een steenworp van de stad
Het dorp Oostwold ligt nabij het Leekstermeer (met vaarverbinding) en aan de A7. Wilt u op een steenworp afstand van de stad Groningen wonen of werkt u in de stad, dan is Oostwold een goede uitvalsbasis. Het dorp is slechts acht kilometer verwijderd van de Grote Markt en 10 autominuten van het Julianaplein (via afslag Westpoort). Ook de fietsverbinding naar de stad is uitstekend. Vanuit Oostwold kunt u prima winkelen in Leek, in het vernieuwde winkelcentrum of op het grootwinkelplein waar u gratis kunt parkeren.

Meer informatie
Alle informatie over de kavels en de nieuwbouw vindt u op www.woneninoostwold.nl en op www.nieuwbouwgroningen.nl of kunt u persoonlijk krijgen op de Nieuwbouwbeurs XL, 18-20 november, MartiniPlaza Groningen.

   
Back to top button